COVID-19

Vi følger myndighedernes anvisninger og forholdsregler for at skabe en tryg biografoplevelse og minimere risikoen for udbredelse af Corona-virus.

Mundbind skal benyttes når man står og går (børn under 12 år undtaget), men ikke når man sidder i salene.

Det betyder at vi har opsat standere med hånddesinfektion, ændret på flowet i vores foyer og kiosk, lavet afskærmninger og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter.
Når vi lægger program, tager vi ekstra hensyn, således at vores gæster i højere grad fordeles ud på forskellige tidspunkter.

For yderligere at mindske trafikken er det ikke muligt at reservere billetter, men kun muligt at købe. Det nemmeste er, hvis du køber billetter hjemmefra på vores hjemmeside eller app, hvor du også har mulighed for at betale med gavekort, gavebilletter eller Biografklub Danmark rabatkuponer. Du kan naturligvis også købe dine billetter i biografen.

Billetter vil blive scannet ved indgangen til salene, hvad enten de er købt online eller i vores billetsalg, så man på den måde undgår fysisk kontakt med kontrolløren.

Vær opmærksom på at billetsystemet automatisk spærrer et tomt sæde på hver side af dit billetkøb - hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dem du skal afsted med.

Du kan altså godt sidde sammen med den gruppe du er afsted med - vi skaber pladsen til de andre gæster i salen. Hvis I er flere, men ønsker et sæde mellem jer, købes billetterne enkeltvis.

Vi opfordrer jer til at bruge betalingskort/MobilePay, hvis I skal handle i vores kiosk.

Vi opfordrer til at affald tages med og smides i affaldsspandene udenfor salen.

Vi beder jer bruge den anviste udgang når filmen er slut, så ikke får unødige ophobninger af gæster i vores foyer.

Og endelig indskærper vi, at hvis du har symptomer på COVID-19 bedes du gemme biografturen til en anden dag.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig vores personale.

VELKOMMEN TIL STORE OPLEVELSER PÅ DE STORE LÆRREDER !

 

Tysk undersøgelse om smitterisiko i biografer

Du kan trygt gå i biografen i disse COVID-19 tider.

Det er konklusionen på en ny tysk undersøgelse, der har analyseret spredningen af såkaldte aerosoler (luftbårne partikler) i en biografsal - og sammenlignet det med et kontorlandskab.

Tallene er opsigtsvækkende i den forstand, at de viser, spredningen af aerosoler i en biografsal kun svarer til 0,3% sammenlignet med, hvad man udsættes for på et kontor.

En af de store faktorer til dette er, at man ikke taler sammen i biografen, hvilket mindsker spredningen. Modsat på et kontor, hvor man formentlig vil tale i langt højere grad.

En anden faktor er, at salene er udstyret med et rigtig godt ventilationssystem.

De benytter sig af en såkaldt fortrængningsventilation, hvor luften blæses ind ved gulvet og direkte i opholdszonen. Det hjælper til at reducere aerosolerne betydeligt.

Undersøgelsen er foretaget af Hermann-Rietschel-Institut (HRI) ved Det Tekniske Universitet i Berlin.

Læs undersøgelsen her